top of page

Hvem er vi?

Mette Hein

Forkvinde

Kiva Krohn

Næstforkvinde

Hvorfor har vi brug for Eksperinent Umage?

 

"Fordi unge skal være med til at skabe forandring og få mulighed og tid til at sætte spørgsmålstegn ved sig selv og dét, der rører sig i samfundet.

Min motivation er den eksperimenterende tilgang til læring og udvikling af fællesskaber."

 

Min baggrund

"Jeg har de seneste 10 år arbejdet frivilligt på forskellig vis, udarbejdet kampagne og workshops for Operation Dagsværk, været elev på Krogerup Højskole og været praktikant på Mellemfolkeligt Samvirke.

Nu studerer jeg Læring og Forandringsprocesser på Aalborg Universitet (CPH) og på Projektakademiet, KBH+."

 

Hvorfor har vi brug for Eksperinent Umage?

 

"Fordi Eksperiment Umage først og fremmest tager afsæt i skabelsen af et fællesskab, i at mødes på en anderledes måde, end vi er vant til. Det er netop denne eksperimenterende tilgang, som giver anledning til at undersøge og udvide måderne, hvorpå vi mødes, samtaler, lytter og giver noget til hinanden, som jeg finder særlig interessant."

 

Min baggrund

"Jeg har over tid været en del af forskellige kreative projekter, dels som deltager, dels som facilitator – senest lavede jeg i november og december Julekomedie med 80 børn på Sydsjælland. Jeg har derudover gået på Testrup Højskole og underviser som instruktor på Københavns Universitet, Institut for psykologi, hvor jeg også selv er indskrevet som kandidatstuderende."

 
Vi er altid interesseret i at indgå i samarbejde med forskellige aktører. Har du en god idé til, hvordan vi kan bidrage til hinandens arbejde, så kontakt os endelig: tlf. 23 96 81 89 // eksperiment.umage@gmail.com
bottom of page