top of page

Praktisk info

Eksperiment Umage er en forening, der er sat i verden for at udvide måderne hvorpå vi mødes. Vi tror på, at vi skal udvikle os ved at bryde med det kendte og opleve i fællesskab. Det tror vi på sker, ved at bryde med det kendte, give noget af sig selv og indgå i udfordrende møder væk fra hverdagsræset.

Derfor er der et behov for at eksperimentere og skabe nye møder, hvor der sættes fokus på nærvær og kvalitet fremfor kvantitet.

Eksperiment Umage melder sig ud af hverdagsræset og dyrker fælleskabets værdi for sætte spørgsmålstegn og komme med nye perspektiver på, hvad der er muligt.

Første 'Eksperiment Umage - at mødes i 48 timer' foregik fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016.

Eksperiment Umage er to delt. Den ene del faciliteres af os, hvor vi sætter rammerne med fokus på ‘at mødes’. Der vil blandt andet være samtalesalon, workshop i mødet med verden, fysiske eksperimenter og meget mere.

Derudover bidrager alle deltagene med et eget input under temaet 'at mødes' og have en varighed på maks. 45 minutter. Der plads til at eksperimentere, afprøve og inspirere i fællesskab med de andre deltagere på Eksperiment Umage. Der kan f.eks. være en workshop, fysiske udfoldelser, læse højt fra sin favorit bog, undervise i akrobatik, holde en tale, lægge op til debat eller undervise i dine yndlings dansemoves.


Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive eller ringe til Mette Hein på eksperiment.umage@gmail.com // tlf. 23 96 81 89
bottom of page